Szegedi Városkép Kft.

Cégösszevonás, költözés

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket és partnereinket, hogy 2015. július 7-től cégünk Szegedi Városkép és Piac Kft. néven a Mars tér M Pavilonban folytatja munkáját. E-mail, telefon és fax elérhetőségeink változatlanok. 

 

 
Szőregi Rózsaünnep
A rózsa hazájában, Szőregen a termesztők minden év júniusában háromnapos programsorozattal ünneplik Európa-szerte híres virágaikat. A Szőregi Rózsaünnepen virágdíszbe öltöznek a település utcái, terei.
XVII. Szőregi Rózsaünnep – 2015. június 19-21.
További információk és programok a www.rozsaunnep.hu oldalon.  
 
Mától Dóm téri kavalkád
Ma újabb helyszínnel bővül a Szeged Napja Ünnepségsorozat. A Dóm téri EPAM színpadon 17.30-tól a Korinda Zenekar muzsikál, majd az idén 60 éves Szeged Táncegyüttes tagjai lépnek színpadra. Őket követi 19.00 órától a Wellhello, a koncert után a Fény Nemzetközi Éve alkalmából szervezett flashmobon ezer négyzetméteres színes fényábrát raknak ki a résztvevők.

Pénteken a tér nyugati oldalán a leghíresebb klasszikus slágerek hangoznak fel kiváló pianisták előadásában. A frakk és a fehér kesztyű csak az előadók számára kötelező! A tér ellentétes oldalán a könnyű műfaj kiválóságai szórakoztatják a zongoramuzsikára éhes hallgatóságot.
19 órától lépnek színpadra a Szeged Szimfonik All Stars részvevői. Szeged város nemzetközi porondokon is elismert, népszerű együttesei egy műsorban lépnek fel a Dóm téren. Igazi sztár-kavalkád!
A Molnár Dixieland, a Fool Moon és a Honeybeast megismételhetetlen parádéja a Szegedi Szimfonikus Zenekar kíséretével. 
A karmester a Symphonic Live műsorok művészeti vezetője: Balogh Sándor. 
Műsorvezető: Lukácsházi Győző

Szombaton 10 órától Fúvószenekari Találkozó várja a kilátogatókat, majd 17 órától jön a Varga János Project, 20 órától Rúzsa Magdi koncertezik, a napot  tűzijáték zárja. 

Vasárnap már 14 órától indulnak a programok, jön a Salsa Juanita, Stone, majd a Gypo Circus, 20.00 órától pedig Demjén Ferenc áll színpadra. 
Hétfőn utcazenészek lépnek fel, koncertezik többek közt a Gőzerő, a JackDanimalZ és a C.2.1.C Zenekar. 

 
Szeged Napja Ünnepségsorozat - május 15-25.
A Szeged Napja Ünnepségsorozat teljes programfüzete már letölthető innen: http://bit.ly/1GKy22J
Benne: programok, borászok, kiállítók, minden ami fontos, hamarosan mobilapplikáción is.
 
Majális 2015.
Szegedi Majális 
Erzsébet liget
április 30, május 1-3.
 
Az újszegedi ligetben már a rendezvény nulladik napján, április 30-án csütörtökön finomságokkal, vidámparkkal várjuk a kilátogatókat. Péntektől május 1-től három napon át koncertek, gyermekprogramok és különféle bemutatók szórakoztatják a kilátogató családokat a majálison. Idén ismét lesznek programok a Zápor tónál is. 
  
  
 

Utolsó frissités ( 2015. May 21. Thursday 09:22 )
Bővebben...
 
Van egy jó hírünk!

Az idei Szeged Napja Ünnepségsorozat egy nappal hosszabb lesz, így még május 25-én, hétfőn is felhőtlen kikapcsolódást nyújt a XXI. Szegedi Borfesztivál, a Klauzál téri Gasztroudvar, a Dugonics téri Kincs tér, sőt még a Hídivásár is három naposra nyúlik 2015-ben. 

Amennyiben kiállítóként szeretne részt venni a 11 napos Szeged Napja Ünnepségsorozat valamelyik helyszínén, kérjük jelezze szándékát e-mailben a  Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.  címen, hogy elküldhessük tájékoztató anyagunkat. Kollégánk a 62 471-397-es számon telefonon is elérhető. A 3 napos Hídivásárra a az Ördögszekér várja a jelentkezéseket, elérhetőségeik itt találhatók

 További információkkal tavasz folyamán jelentkezünk, addig kérjük látogassa rendszeresen a szervező Szegedi Városkép Kft. illetve az  esemény Facebook oldalát

Utolsó frissités ( 2015. April 02. Thursday 19:44 )
 
Harmadik-negyedik adventi gyertyagyújtás
 
A harmadik adventi gyertyát Vadkerti Attila, a Mol-Pick Szeged kézilabdacsapatának kapitánya és  Joób István lelkész, Hit Gyülekezete lelkésze gyújtják meg, december 14-én 17.00 órakor. 
Műsor: Keresztény Szeretetszolgálat Alapítvány, Szegedi Ökomenikus Gospel Kórusa.

A negyedik gyertyát  Szabó Sándor országgyűlési képviselő és Juhász András, a  Kálvária téri Református Egyház lelkésze közösen gyújtja meg, december 21-én 17.00 órakor a Dugonics téren. 
Műsor: Keresztény Szeretetszolgálat Alapítvány, Szegedi Ökomenikus Gospel Kórusa.


Utolsó frissités ( 2014. December 17. Wednesday 15:24 )
 
Második gyertyagyújtás
 A Dugonics téri adventi koszorún a második gyertyát vasárnap 17.00 órakor Prof. Dr. Szabó Gábor, az SZTE rektora és Cserháti Sándor, evangélikus lelkész gyújtja meg. A műsort a Klúg Péter Alapfokű Művészetoktatási Intézmény növendékei adják.
 
Első adventi vasárnap
Az első adventi gyertyát Dr. Botka László, Szeged polgármestere és Dr. Kiss Rigó László megyés püspök gyújtja meg november 30-án, 17.00 órakor. Közreműködik a Szegedi Nemzeti Színház kórusa. 
 
Karácsonyi Ünnepi Hetek 2014.
November 28-án három helyszínen indul a Karácsonyi Ünnepi Hetek programsorozata, mely közel egy hónapon át várja a kilátogatókat. Az adventi programok ünnepélyes megnyitóján a Hestia Tűz és Fény Show tűzzsonglőrei vonulnak fel november 28-án 17 órakor a Dugonics térről a Széchenyi térig.

Utolsó frissités ( 2014. December 17. Wednesday 15:28 )
Bővebben...
 
További tartalom...
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

Találatok 1 - 11 / 80