Szegedi Városkép Kft.

Cégösszevonás, költözés

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket és partnereinket, hogy 2015. július 7-től cégünk Szegedi Városkép és Piac Kft. néven a Mars tér M Pavilonban folytatja munkáját. E-mail, telefon és fax elérhetőségeink változatlanok. 

 

 
Szőregi Rózsaünnep
A rózsa hazájában, Szőregen a termesztők minden év júniusában háromnapos programsorozattal ünneplik Európa-szerte híres virágaikat. A Szőregi Rózsaünnepen virágdíszbe öltöznek a település utcái, terei.
XVII. Szőregi Rózsaünnep – 2015. június 19-21.
További információk és programok a www.rozsaunnep.hu oldalon.  
 
Mától Dóm téri kavalkád
Ma újabb helyszínnel bővül a Szeged Napja Ünnepségsorozat. A Dóm téri EPAM színpadon 17.30-tól a Korinda Zenekar muzsikál, majd az idén 60 éves Szeged Táncegyüttes tagjai lépnek színpadra. Őket követi 19.00 órától a Wellhello, a koncert után a Fény Nemzetközi Éve alkalmából szervezett flashmobon ezer négyzetméteres színes fényábrát raknak ki a résztvevők.

Pénteken a tér nyugati oldalán a leghíresebb klasszikus slágerek hangoznak fel kiváló pianisták előadásában. A frakk és a fehér kesztyű csak az előadók számára kötelező! A tér ellentétes oldalán a könnyű műfaj kiválóságai szórakoztatják a zongoramuzsikára éhes hallgatóságot.
19 órától lépnek színpadra a Szeged Szimfonik All Stars részvevői. Szeged város nemzetközi porondokon is elismert, népszerű együttesei egy műsorban lépnek fel a Dóm téren. Igazi sztár-kavalkád!
A Molnár Dixieland, a Fool Moon és a Honeybeast megismételhetetlen parádéja a Szegedi Szimfonikus Zenekar kíséretével. 
A karmester a Symphonic Live műsorok művészeti vezetője: Balogh Sándor. 
Műsorvezető: Lukácsházi Győző

Szombaton 10 órától Fúvószenekari Találkozó várja a kilátogatókat, majd 17 órától jön a Varga János Project, 20 órától Rúzsa Magdi koncertezik, a napot  tűzijáték zárja. 

Vasárnap már 14 órától indulnak a programok, jön a Salsa Juanita, Stone, majd a Gypo Circus, 20.00 órától pedig Demjén Ferenc áll színpadra. 
Hétfőn utcazenészek lépnek fel, koncertezik többek közt a Gőzerő, a JackDanimalZ és a C.2.1.C Zenekar. 

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Találatok 1 - 4 / 80