Szegedi Városkép Kft.

Főoldal arrow Molinó
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Molinó kihelyezés Nyomtatás E-mail

A molinó maximális mérete 6x1 m lehet, a láthatóság miatt két oldalasra célszerű elkészíttetni.

A kihelyezéshez 12-12 m a molinóba befűzött, megfelelő teherbírású kötél kell. A gyártás előtt látványtervre van szükség a reklámhordozó engedélyezéséhez.

A molinó kihelyezésének díjai:

- Kulturális, sport célú közterület használat: 285,- Ft/m2/nap + ÁFA

- Kereskedelmi célú területhasználat:  390,- Ft/m2/nap + ÁFA

Kihelyezési költség: 25 000 Ft + ÁFA

További információ: 62 471-397

 

Hogyan válasszunk kivitelezőt ha reklámmolinóval szeretnénk hirdetni?


Szeged sétáló utcáján, a Kárász utcán kizárólag a közcélú kulturális eseményeket hirdető reklámok helyezhetők ki. Az utca struktúrája kiemelten alkalmas a  feltűnő reklámmolinók elhelyezésére.

A hirdető felületek méretét tekintve a következők ajánlottak: 1000x5000 mm, 1500x5000 mm, 1000x6000 mm, 1500x6000 mm.

Személyes tapasztalatunk az, hogy érdemes a legnagyobb méretet választani, az elhanyagolható árkülönbség ellenére ez a méret extrán feltűnő, a rendezvény támogatóinak logói is elférnek a hirdetni kívánt esemény mellett.

Gyártás előtt nagyon fontos a megfelelő minőségű alapanyag kiválasztása, hiszen a molinónak több héten keresztül kell kint lennei, egy olcsóbb alapanyag nem feltétlenül áll ellen az időjárás viszontagságainak.

A laminált eljárással készült vagy 650 g/m2 alatti ponyvák fizikai terhelhetősége nem megfelelő. Rideg anyag amely törik az állandó szélterhelés alatt.
A fényblokkoló réteggel nem rendelkező reklám áttetsző, a kétoldali nyomás miatt az áttűnés zavaró.
A nem megfelelő szakító szilárdság miatt kiszakadnak a ringlik, a két darabból összesütött változat esetén pedig nyúlik az anyag, majd elszakad a molinó.
A javítás és a leszedés, újbóli felhelyezés akár többe is kerülhet, mint a kivitelezés. A lógó, leszakadt hirdetés nem túl bizalomgerjesztő, valamint a kifizetett napok kárba vesznek a javítás idejére.

A hirdetési felületre mindenképpen fényblokkoló ponyvát használjunk, melyen a fény nem hatol át így nem lesz szellemképes a grafika. 

Nem megfelelő alapanyag:
Fényzáró réteg mentes, 650 g/m2 alatti, laminált ponyva

Javasolt, megfelelő alapanyag:
Fényblokkolós, 650g/m2 feletti, öntött PVC alapanyag

A Szegedi Városkép Kft. saját rendezvényeinek molió hírdetését évek óta a Printdekor készíti, de itt készülnek a Szegedi Szabadtéri Játékok, a REÖK vagy a különböző kajak-kenu világversenyek reklámjai is.
 

 

Utolsó frissités ( 2014. April 07. Monday 19:08 )